Sunt vremuri grele pentru visători.

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Anne

Valoarea unei persoane se manifestă în acte nedeliberate, în detalii care scapă atenției și care dezvăluie esențialul.

O melodie pentru tine

5 comentarii:

  1. Salut ! Am scris un comentariu la postarea trecuta,se pare ca nu l-ai primit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu pe unde a ajuns,trebuie sa reiau : scriam ca blogul tau nu este nici necioplit si nici neingrijit.E ca o tipa foarte sexy imbracata in trening,adica lejer.
    Si mai scriam ca treiul de la mana ta mi-a placut atat de mult incat ma simt dator,si ti-am lasat 2 melodii care obisnuiesc sa amorteasca ascultatorii si nu numai -)) :

    asta
    http://www.youtube.com/watch?v=0CFaVacwQIg

    si asta
    http://www.youtube.com/watch?v=NnzIrRykilA

    La recitire !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine-ai venit p'aici, Vert!

    Nu știu ce s-a întâmplat, dar nu primisem niciun comentariu.
    Mă bucură foarte mult comment-ul tău, îți mulțumesc încă o dată pentru flatare! Îmi face mare plăcere că mă citești și mai ales, mă bucur că există reprocitate.

    Melodiile tale mă încântă de-a dreptul! Anul trecut ascultam Inouwee în prostie - la modul că starea mea pentru ei era una absolut generală. Iar nemții îi dau pe FM4 la greu.
    Cât despre a doua melodie, nu are cum să nu te amorțească acordurile lui Auerbach. Are un tremur și un zbucium care mă mișcă de fiecare dată - mai ales cu vocea în stil John Lennon sau Bob Dylan. Și îmi amintește și de The doors câteodată.

    Prin urmare, mi-au dat o stare foarte bună melodiile. Mai rar să-mi placă o melodie de la cineva. Uite că se întâmplă și asta. ((:

    La recitire! (:

    RăspundețiȘtergere
  4. A și ... încă ceva. Muzica pe care o fac Inouwee se bazează, după cum se aude, pe vise și pe cum afectează subconștientul viața. Prin urmare, e pentru visători. Pică la țanc în orice moment, având în vedere că-s vremuri grele pentru noi.

    Să ne recitim cu bine!

    RăspundețiȘtergere